ЗАМОВИТИ

Назва бренду логотип стиль заводу

Створення назви, логотипу:

Створення міжнародного бренду під будівництво олійно-рафінаційного заводу з подальшим розширенням у такі галузі як: виробництво та рафінація різних рослинних олій, маргарину, соєвого молу та сиру, макаронних та інших борошняних виробів (Україна, м.Одеса).

Роботу розпочали з розробки назви бренду. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних брендів + вільний домен для сайту .com). Асоціюватись із великим виробником у сфері виробництва харчових продуктів. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві LAGRONA.

Назва бренду утворена від об'єднання слів:

Large (англ.):
- великий, великий
- важливий, серйозний.

grow (англ.) – рости.

grocer (англ.) – торговець бакалійними товарами.

grocery (англ.) - бакалійна справа.

За сучасною торговельною класифікацією до продовольчих бакалійних товарів відносяться: крупа, борошно, макаронні вироби, цукор, дріжджі, олії та ін.

Назва відображає великий спектр послуг компанії, широкий вибір продукції, і навіть зростання компанії, тобто. отримання постійно зростаючого прибутку.

Асоціації: довіра, великий вибір, смачно та якісно.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги – простий у використанні і солідний образ, що відображає тематику компанії.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури з листків.

Колірне рішення логотипу виконане в зеленому та жовтому кольорах. Саме життя, природа, гармонія – ось що безпосередньо означає зелений колір у цьому логотипі. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри. Жовтий - це колір дозрілого врожаю та сонця. Він викликає приємні відчуття та символізує рух, радість та оптимізм.

Шрифтове написання назви “LAGRONA” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.




Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання зі створення та узгодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини та опису фірмового стилю.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98