ЗАМОВИТИ

Назва логотип бренд для соняшникової олії

Створення назви, логотипу:

Створення міжнародного бренду соняшникової олії, як рафінованої так і інших сегментів (вітамінізовані, органік, для ресторанів та фастфудів, для преміум сегмента у скляній тарі та для звичайних полиць супермаркетів у ПЕТ пляшках).

Роботу розпочали з розробки назви. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних брендів + вільний домен для сайту .com). Асоціюватися з тематикою бренду та високою якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві GRAVOLI.

Назва бренду утворена від об'єднання слів:

Graviter (латинь) - міцно (надійно).

Gravitas (англ.) - авторитет, вага; солідність, серйозність.

ВОЛЯ (укр.) – свобода.

При вимові назви можна почути слово OIL (англ.) - олія. Авторитетний, надійний та незалежний міжнародний бренд соняшникової олії.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і солідний образ, що відображає тематику бренду.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконано у вигляді частини соняшника.

Колірне рішення логотипу виконане в зеленому, жовтому та чорному кольорах. Саме життя, природа, гармонія – ось що безпосередньо означає зелений колір у цьому логотипі. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри. Жовтий - це колір дозрілого врожаю та сонця. Він викликає приємні відчуття та символізує рух, радість та оптимізм. Чорний колір виглядає благородно та відображає сильний, солідний, впевнений та надійний бренд.

Шрифтове написання назви "GRAVOLI" розроблено дизайнерами нашої студії.


Макети дизайну етикетки надані замовником.


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98