ЗАМОВИТИ

Назва соняшникової олії логотип продукти харчування Україна

Створення назви, логотипу:

Створення бренду для соняшникової олії та інших продуктів харчування (Україна).

Роботу розпочали з розробки назви бренду. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути зрозумілою, цікавою та легкою для запам'ятовування. Мовне написання – кирилиця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві СЛАВОРІД.

Назва бренду утворена від:

Славний рід – секрети смачного та здорового продукту, досвід багатьох поколінь, майстрів своєї справи.

РІД - Батьківщина, Рідний і т.д.

РОД (рус.) – сім'я, традиції та спадкоємність.

Назва передає асоціації з натуральним українським продуктом і відображає добротну та якісну соняшникову олію, зроблену у найкращих сімейних традиціях.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і солідний образ, що відображає тематику бренду.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді стилізованого збірного образу соняшника, сонця та пшеничних зерен.

Колірне рішення логотипу виконане в зеленому та жовтому кольорах. Саме життя, природа, гармонія – ось що безпосередньо означає зелений колір у цьому логотипі. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри. Жовтий - це колір дозрілого врожаю та сонця. Він викликає приємні відчуття та символізує рух, радість та оптимізм.

Шрифтове написання назви “СЛАВОРІД” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.




Розробка дизайну етикетки:

В основі дизайну етикетки лежить мальований образ соняшника. При створенні бренду соняшникової олії ми насамперед відштовхувалися від очікувань цільової аудиторії. У рамках комплексного вирішення даної маркетингової задачі, нами був розроблений унікальний і сучасний образ нового бренду, що розкриває високий характер продукції, що випускається – соняшникової олії.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98