ЗАМОВИТИ

Назва для макаронних виробів консервації логотип упаковка етикетка Україна

Створення назви, логотипу:

Створення міжнародного бренду для макаронних виробів та консервації: кукурудза, зелений горошок, огірки, помідори, томатний сік, гриби, оливки та багато іншого. Продаж буде проводитись на території України. Виробництво – країни ЄС.

Роботу розпочали з розробки назви бренду. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних брендів + вільний домен для сайту .com).

Асоціюватися з тематикою бренду та високою якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Laspelli.

Назва бренду Laspelli утворена від об'єднання слів:

Лагідний Смак (укр.)

Spell (англ.):

  • чари, чарівність, чарівність;
  • чарівна сила.

Чарівна сила бренду “зашита” у назву Laspelli.

Созвучно зі словом СПІЛИЙ = Стиглі овочі, фрукти, ягоди (оливки).

СПІЛІ - СТИГЛІ (укр.), звідси закінчення li.

Зворушливий смак незрівнянної консервації дарує справжнє задоволення людині. Гарна та мелодійна назва, адаптована для українського покупця, при вимові якої відчувається довіра до бренду.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і солідний образ, що відображає тематику бренду.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури з листків.

Колірне рішення логотипу виконане в зеленому, червоному та жовтому кольорах. Саме життя, природа, гармонія – ось що безпосередньо означає зелений колір у цьому логотипі. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри. Червоний колір логотипу відображає стабільність та лідерство бренду. Жовтий - це колір дозрілого врожаю та сонця. Він викликає приємні відчуття та символізує рух, радість та оптимізм.

Шрифтове написання назви “Laspelli” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.




Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.



Розробка дизайну упаковки макаронів та спагетті:

У наш час складно уявити традиційну італійську вечерю без пасти. Кожна сім'я має навіть свій рецепт приготування. Зі середземноморського узбережжя популярність макаронних виробів розрослася по всьому світу. Спагетті, тальятелле, паппарделі, капеліні, каннелоні, фарфаллі і т.д. Щоб виділити та добре продавати свою продукцію, виробник макаронних виробів “Laspelli” звернувся до нашої студії за створенням простого та зрозумілого дизайну своєї упаковки товару.

"Laspelli" - це європейський бренд макаронних виробів преміум-класу (pasta premium). Розроблений дизайн упаковки несе в собі дух Італії та відображає смак італійської пасти. Коричневе тло упаковки було обрано спеціально, щоб підкреслити мінімалізм і простоту товару. Прозоре віконце дозволяє побачити вміст пачки. Вдало розроблений дизайн дозволив одразу збільшити продаж товару на 30% (від планованих продажів) і добре заявив про себе на світовому ринку.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98