ЗАМОВИТИ

Назва логотип бренд бук продаж нафтопродуктів палива Україна

Створення назви, логотипу:

Розробка назви, логотипу, фірмового стилю, бренд бука для компанії з продажу нафтопродуктів, палива (Україна).

Роботу розпочали з розробки назви. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути зрозумілою, цікавою та легкою для запам'ятовування. Бажано, щоб починалося на SV. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві SVENGO.

Перша літера S від SUPER (англ.) – супер, першокласний, чудовий.

ENERGY (англ.) - Енергія, сила; інтенсивність, потужність, енергійність.

VENTURE (англ.) – підприємство, фірма.

GO (англ.):

  • їхати
  • рухати
  • їти.

Динамічна та швидка назва для бренду SVENGO відображає тематику доставки палива.

Асоціації: енергія, міць, динаміка, допомога та підтримка.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги – простий у використанні та солідний образ, що відображає тематику діяльності компанії.

Розроблений логотип складається з назви торгової марки та знаку. Знак – три лінії, що позначають дорогу або шлях (доставка палива), виконані в динаміці по висхідній праворуч, що опосередковано характеризує компанію, як єдину, цілісну та універсальну.

Колірне рішення логотипу виконане у фіолетовому, червоному та бірюзовому кольорах (рідкісне поєднання кольорів для цієї тематики діяльності). Фіолетовий колір викликає асоціації чогось серйозного та гідного. Підкреслює ідеї безпеки та гідності. Бірюзовий колір відображає спокій. Викликає відчуття чистоти та простору. Червоний – лідерство.

Шрифтове написання назви “SVENGO” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.




Створення слогану:
Нова енергія руху

Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти. Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на вантажний автомобіль – цистерну та різні площини.



Відгук:

П.І.Б.: Качан Ю.В.

Компанія: ТОВ «СВ ОЙЛ»

Посада: Менеджер

Місто: Україна, м. Біла Церква

Фахівці студії LogoMaster знають свою справу! Створили нам чудовий бренд. Надавали корисні консультації. А головне все було оперативно та зі смаком! Молодці!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98