ЗАМОВИТИ

Придумати назву бренду жіночого одягу Одеса Україна

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародного бренду жіночого одягу “під ключ” (Україна, Одеса).

Роботу розпочали з розробки назви. Основні побажання Клієнта були такими – назва має бути унікальною (у світі не повинно бути аналогічних брендів + вільний домен для сайту .com). Асоціюватись з іменами власників (Ольга та Інна), модою, високим статусом та якістю. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві INOLWIN.

Назва бренду жіночого одягу “INOLWIN” утворена від об'єднання слів:

INNA + OLGA + WIN.

WINNER (англ.) – переможець.

WINSOME (англ.):

  • приємний,
  • чарівний,
  • прихильний до себе.

INOLWIN – приємний і привабливий для себе високою якістю виготовлення жіночого одягу бренд-лідер (переможець). Бренд, якому супроводжуватиме успіх і успіх у бізнесі.

INOLWIN - красива, солідна, цікава та загадкова назва.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги – простий у використанні та солідний образ, що запам'ятовується.

Розроблений логотип виконаний у вигляді вензеля. У колі знака зображено букву “S” – від прізвища власників Shirokova & Shumko. Коло означає цілісність, безперервність, первісну досконалість. Коло у своїй основі відображає форму Сонця та Місяця. Це небесна єдність, солярні цикли, всякий циклічний рух, динамізм, безкінечний рух. Логотип, що використовує коло, побічно характеризує бренд як єдиний та цілісний.

Колірне рішення логотипу виконане в золотому, чорному та білому кольорі. Золотий – колір сонця та лідерства. Відображає високу якість продукції. Чорний колір виглядає благородно та відображає впевнений та надійний бренд. Білий – чистота та ефективність.

Шрифтове написання назви INOLWIN розроблено дизайнерами нашої студії.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, фірмовий бланк та пакет. Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98