ЗАМОВИТИ

Назва для рукавичок трикотажних з полімерним покриттям, логотип, дизайн етикетки

Створення назви, логотипу:

Розробка назви, логотипу, фірмового стилю та дизайну етикетки для трикотажних рукавичок для загальних робіт з полімерним покриттям.

Роботу розпочали з розробки назви бренду. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути зрозумілою, цікавою та легкою для запам'ятовування.

Асоціюватися з тематикою бренду та високою якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві DARS.

Назва бренду утворена від об'єднання слів:

ДАР + Super / Sad = Сад (рукавички для роботи в саду).

ДАРС - красиве слово, що добре звучить. Легко запам'ятовується. Так само читається і вимовляється всіма мовами.

Назва DARS надійна та серйозна, на підсвідомому рівні викликає довіру та говорить про якісний бренд.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги – простий у використанні та солідний образ, що відображає тематику бренду.

Розроблений знак логотипу виконаний у вигляді стилізації в динаміці першої літери назви “D” та лапи тварини – відображення тематики застосування, а також спритності та зручності у використанні. Логотип, що використовує таку графічну побудову, побічно характеризує бренд як єдиний, цілісний та універсальний.

Колірне рішення логотипу виконане в чорному та оранжевому кольорі. Чорний колір асоціюється із силою, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю. Помаранчевий колір асоціюється з відкритістю, сучасним мисленням та відображає розумну ефективність.

Шрифтове написання назви “DARS” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.





Створення слогану:
Справи в надійних руках

Розробка дизайну етикетки та рукавички:

Розробка дизайну етикетки була виконана з урахуванням фірмових кольорів бренду. Основною відмінністю дизайну етикетки є простота, строгість і запам'ятовуваність.

При розробці бренду ми насамперед відштовхувалися від очікувань цільової аудиторії та загальних тенденцій українського ринку подібної продукції. В рамках комплексного вирішення цього маркетингового завдання нами було розроблено унікальний образ бренду, що підкреслює високу якість товару.


Відгук:

П.І.Б.: Лунін А.О.

Компанія: ТМ “DARS”

Посада: Керівник

Місто: Україна, м. Нова Каховка

Дата: 15 травня 2021

Звернулися до студії LogoMaster для розробки назви, логотипу, фірмового стилю та дизайну етикетки для трикотажних рукавичок з полімерним покриттям. Що можу сказати ... тільки одне - це профі з великої літери! Все було зроблено чітко, оперативно та без зауважень. А це економія часу та відмінний результат, дуже рекомендую.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98