ЗАМОВИТИ

Створення бренду продукти харчування, молочна продукція

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для української торгової марки, під якою будуть вироблятися та продаватися продукти харчування бакалійного та молочного напряму.

Побажання Замовника до назви: натуральні, якісні, смачні продукти. Можливо зробити географічну прив'язку до Криму (бо виробництво буде в м.Керч).

Мовне написання повинно бути на основі кирилиці.

Після обговорення всіх запропонованих варіантів, Замовник зупинився на назві ПРОВІАЛЬ.

Це придумане слово, що походить від німецького слова PROVIANT (укр. ПРОВІАНТ). У свою чергу коріння цього слова бере свій початок від латинського слова PROVIDERE, що перекладається як: дбати, заготовляти.

ПРОВІАНТ - це їстівні, припаси, провізія, продукти харчування, продовольство, харчування, харчові продукти, їжа, їстівні припаси.

Відомо, що ПРОВІАНТ відноситься до військових слів періоду Кримської війни. Це головний предмет продовольства військ, продукти армії, експедиції, походу. Також це назва прийнятої на торгове судно провізії для потреб команди та пасажирів.

Таким чином, було зроблено пряму прив'язку назви ТМ до Криму та продуктів харчування.





Відгук:

П.І.Б.: Плотніков Олександр Сергійович

Компанія: СПД Плотніков А.С.

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Керч

На початку року звернувся до студії за створенням торгової марки, під якою продаватиметься молочна продукція, бакалія, яєчні продукти та інше.

У процесі роботи мені запропонували досить цікавих і незабутніх назв. Ми зробили свій вибір на назві ПРОВІАЛЬ, яка відображала всі наші побажання.

Потім була робота зі створення логотипу, яка була виконана в точно обумовлені терміни, трохи попрацювали зі шрифтом, квітами та отримали саме той логотип, який хотіли.

Висловлюю подяку за роботу, нам усе дуже сподобалося!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98