ЗАМОВИТИ

Створення логотипу одноразового посуду госп товарів

Розробка логотипу:

Група компаній "ArkaPlast Group" є однією з провідних компаній з виробництва одноразового пластикового та паперового посуду на території України. Продукція відповідає всім побажанням та вимогам клієнта. Широкий асортимент продукції компанії регулярно поповнюється новими товарами, які знаходять своє застосування в різних бізнес-галузях. Компанія «Аркапласт» постійно розвивається та відкриває нові напрями своєї діяльності — так у 2013 році було запущено виробництво поліпропіленової тканини та поліпропіленових контейнерів (біг-бегів), що суттєво закріпило позиції компанії на ринку України. Крім виробничої діяльності, компанія займається комплексним постачанням витратними матеріалами сегменту HoReCa, який включає мережі ресторанів, кафе, барів, магазинів, а також кейтерингових компаній.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу та фірмового стилю компанії. Основне завдання логотипу – відображення тематики діяльності, оригінальність та запам'ятовуваність. Графічна частина логотипу виконана у вигляді стрічки Мебіуса, яка є прабатьком символу нескінченності, оскільки відображає діалектичну модель Всесвіту, що полягає в єдності та двоїстості буття. Усередині цієї стрічки знаходиться об'ємний куб (відображення різноманіття продукції).


Розробка фірмового стилю:

Фірмовий стиль розроблений у класичному діловому стилі. Цей стиль актуальний завжди і доречний практично скрізь. Основною відмінністю стилю є строгість, стабільність і елегантність.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98