ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу етикетки органічна косметика

Розробка логотипу:

TM Quella Bella пропонує широкий вибір високоефективних косметичних засобів ручної роботи. Органічна косметика виготовляється виключно із натуральних інгредієнтів без використання синтетичних ароматів, штучних барвників та парабенів безпосередньо перед відправкою Замовнику.

Широкий асортимент натуральної та органічної косметики: натуральні шампуні для росту та відновлення волосся, маски для волосся, сироватки для волосся та активні сироватки для обличчя проти зморшок, натуральні скраби для шкіри голови та натуральні скраби для тіла, антицелюлітні креми та антицелюлітні обгортання, натуральні креми для обличчя з гіалуроном та багато іншого, - допоможе відновити стан шкіри та волосся та зберегти молодість та красу на довгі роки.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу та дизайну етикеток для всієї лінійки продукції. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий, красивий і логотип, що запам'ятовується.

Для бренду було розроблено логотип у стилі леттерингу – ручного напису, який відображає ніжний, витончений та жіночий образ торгової марки, а також показує індивідуальність та ручну роботу при створенні кожної одиниці косметики. Як знак використовувалася діадема - жіноча прикраса з дорогоцінного каміння у вигляді відкритої корони, що підкреслює високу якість косметичних засобів ручної роботи.

Чорний колір логотипу відображає строгість та чудово поєднується із загальним дизайном етикетки, підкреслюючи та виділяючи головне – авторська, ручна робота для Вас.

Шрифтове написання назви “Quella Bella” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.


Розробка дизайну етикетки:

Дизайн етикетки бальзаму, шампуню, спрею, маски був розроблений в яскравому, сучасному та життєрадісному стилі. Як фірмовий стиль були використані натуральні елементи на тлі етикетки (структура листочка, краплі і бульбашки води), а також Праворуч були додані малюнки рослин і плодів, що входять до складу: ламінарію, горіх і т.д. Створений дизайн сприятиме зміцненню бренду на міжнародному рівні, відбиваючи бездоганну якість продукту.

Натуральна косметика дуже ефективна і добре переноситься шкірою, має високу біологічну активність завдяки наявності у складі високоякісних органічних рослинних екстрактів і тому передбачає зберігання в холодильнику.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98