ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу LED освітлення лампи

Розробка логотипу:

Компанія StarLight Technology (Україна) працює у сфері LED освітлення.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий, простий і логотип, що запам'ятовується, який асоціюється зі сферою діяльності.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді трьох чотиризіркових зірочок, що світяться, об'єднаних в умовному колі.

Зірка - яскравий найдавніший символ, підказаний самою природою, втілив у собі всі чудові значення. Людину завжди приваблювало до високих, прекрасних і недосяжних зірок, що вічно стереже нічне небо, тому з давніх-давен зірка стала символом переваги і правління, сталості та захисту, а також спрямованості до високих ідеалів.

Чотирьохкінцева зірка – символ удачі.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: сірий та синій.

Сірий колір логотипу передає безпеку, надійність, інтелект, скромність, гідність, завершеність та практичність.

Синій колір асоціюється з авторитетністю, надійністю, впевненістю. Він справляє враження спокою, незворушності та порядку. Синій колір логотипу також одна із улюблених кольорів в чоловіків, т.к. уособлює мужність та силу. Він вдало поєднується з багатьма іншими кольорами.

Шрифтове написання назви StarLight в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98