ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу етикетки дієтичні добавки бад

Розробка логотипу:

TM "Health Empire" - дієтичні добавки (Edinburg, Scotland). Це натуральні добавки, які призначені для підтримки вашого здоров'я. Біологічно активні добавки (БАД) – композиції біологічно активних речовин, призначених для безпосереднього прийому з їжею або введення до складу харчових продуктів.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу, фірмового стилю та дизайну етикеток для всієї лінійки продукції. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий, красивий і логотип, що запам'ятовується.

Після детального обговорення різних варіантів, Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді діадеми з листочків - жіноча прикраса у вигляді відкритої корони, яка підкреслює натуральність та високу якість продукції.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: зелений та помаранчевий. Саме життя, природа, гармонія – ось що безпосередньо означає зелений колір у цьому логотипі. Крім того, саме цей колір прийнятий у всьому світі, як найбезпечніший. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри. Помаранчевий колір логотипу відображає оптимізм, життєлюбність та радість, що дуже важливо у сфері здоров'я.

Шрифтове написання назви “Health Empire” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль із елементами візерунка з корони доповнює загальний вигляд логотипу. Основною відмінністю стилю є витонченість, строгість і запам'ятовуваність.



Розробка дизайну етикетки:

В рамках замовлення було розроблено серію етикеток дієтичних добавок Vitamin D3, Garcinia Cambogia, Forskolin. Було створено єдиний фірмовий стиль та правильне розташування всіх елементів. Виходячи із зовнішнього вигляду, споживачеві зрозуміло, що це якісний продукт, який приємно тримати в руках, а також хочеться спробувати його. Варто зазначити, що такий важливий фактор - з етикетки дуже легко зчитується основна базова інформація, а яскраві кольори привертають увагу споживача.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98