ЗАМОВИТИ

Логотип стоматологічна клініка стоматологія Київ Україна

Розробка логотипу:

Стоматологічна клініка “ARTIS” (Україна, м. Київ) - клініка, в якій вам зможуть надати будь-яку допомогу в галузі стоматології на сучасному рівні. Стоматологія працює на ринку України з 2008 року і за роки роботи сформувала дружній колектив професіоналів. Більшість лікарів мають великий досвід та суттєвий стаж, при цьому регулярно проходять курси та майстер-класи, про що свідчать отримані сертифікати та відгуки задоволених клієнтів.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – розробкою логотипу. Замовником було поставлено завдання придумати цікавий та простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів, Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді образу двох осіб – зубиків та посмішки, яка відображає вдале лікування Клієнта, а також піклування про пацієнта з боку клініки.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: блакитний та зелений. Блакитний – колір медицини, чистоти та легкості, він говорить про надійність та стабільність клініки. Зелений – колір життя, природи, безпеки. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри.

Шрифтове написання назви “ARTIS Dental Centre” розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у строгому стилі.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, фірмовий бланк та карта-нагадування. Основною відмінністю стилю є яскравість і запам'ятовуваність.



Відгук:

П.І.Б.: Хіміч Юлія

Компанія: Стоматологічний центр "АРТіС"

Посада: Заступник директора

Країна, місто: Україна, м. Київ

Довго розглядали, кому довірити це нелегке завдання, оскільки тема стоматології дуже заїжджена. Ми самі намагалися поєднати несумісне, було багато вимог щодо результату. Не знали остаточно, що хочемо й у якому вигляді. Малювати можуть багато хто, але по-справжньому зрозуміти клієнта одиниці, професіоналізм та підхід Студії LogoMaster зробили свою справу. Образ, який створили, ідеально висловив формою суть нашого бізнесу, вийшло красиво і легко, і до того ж швидко, як не смішно, але ми довше вибирали з наданих варіантів, ніж створювався сам логотип. Дякуємо, за виконану роботу, розуміння та терпіння, всіх благ та творчих успіхів!

Це не останнє наше замовлення, на носі черговий після закінчення ремонту))) Так що Терпіння з великої літери)))) Дякую!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98