ЗАМОВИТИ

Логотип для attorneys association адвокат юрист Київ Україна

Розробка логотипу:

Attorneys' Association “ENTITLE” (Україна, м. Київ) – це команда фахівців, яка прагне об'єднати багаторічний досвід із відкритістю та здатністю адаптуватися до динамічних змін у сучасному світі. У кожному випадку адвокати враховують потреби клієнта і стоять на захисті його прав та інтересів, суворо дотримуючись принципів професійної етики. У своїй роботі юристи керуються такими цінностями, як чесність, відповідальність, професіоналізм та конфіденційність.

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – розробкою логотипу. Замовником було поставлено завдання вигадати сучасний, стильний, цікавий та простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче шрифтовий логотип. Написання назви “ENTITLE” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії. Для розшифровки діяльності було прийнято використовувати в логотипі дескриптор ATTORNEYS' ASSOCIATION.

Колірне рішення логотипу виконане в зеленому кольорі. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри.



Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає динаміку розвитку бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль, що з динамічних ліній, відображає оперативне надання послуг. Основною відмінністю стилю є строгість і запам'ятовуваність.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини, а також опису застосування фірмового стилю.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98