ЗАМОВИТИ

Логотип фірмовий лазнево-оздоровчий комплекс Київ Україна

Розробка логотипу:

"PARIUM" - лазнево-оздоровчий комплекс, Україна, м. Київ.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу комплексу - створенням логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання розробити цікавий, красивий, логотип, що запам'ятовується, який би асоціювався з банним комплексом VIP рівня, з природою і чистотою.

Після детального обговорення різних концепцій логотипу Замовник затвердив наведений нижче варіант. Логотип виконаний у гербовому стилі та відображає високий статус та рівень закладу.

Колірне рішення логотипу виконане в темно-коричневому та золотистому кольорі. Коричневий колір логотипу відображає строгість і чудово поєднується з рештою, підкреслюючи і виділяючи головне - високий статус комплексу. Золотий – колір золота, лідерства, розкоші та вікових лазневих традицій, а також відображає високу якість послуг.

Шрифтове написання назви “PARIUM” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було прийнято використовувати в логотипі дескриптор "БАННО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС".



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль своїми елементами доповнює логотип, створюючи єдиний та універсальний блок інформації, а патерн у вигляді дубових листків відображає природність та натуральність. Основною відмінністю стилю є простота, строгість і запам'ятовуваність.



Відгук:

Компанія: PARIUM

Посада: Менеджер

Місто: м. Київ, Україна

Звернулися до LogoMaster (BrandMark) після невдалої співпраці з іншими компаніями.

Відразу було зрозуміло, що ми потрапили до професіоналів. Завдання зрозуміли без зайвих питань та пояснень. Все було зроблено якісно та чітко вчасно. Будь-які корективи вносилися без питань та суперечок.

Все було зроблено так, як ми хотіли. Дуже задоволені співпрацею. У майбутньому сміливо рекомендуватимемо колегам.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98