ЗАМОВИТИ

Логотип стиль сайт security risk management agency агентство з управління ризиками безпеки

Розробка логотипу:

Агентство з управління ризиками безпеки “FALCON” (Україна, м. Київ) об'єднує спеціалізованих аналітиків, які здатні провести розробку та обґрунтування оптимальних програм діяльності компанії, виявлення та моніторинг ризиків безпеки, пов'язаних з вашим підприємством.< /p>

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу компанії – розробкою логотипу та фірмового стилю. Замовником було поставлено завдання створити стильний, цікавий, незабутній та простий у використанні логотип.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип. Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді щита (захист) та сокола (аналітика, аудит).

Колірне рішення логотипу виконане в синьому кольорі. Синій колір асоціюється з силою, важливістю, авторитетністю, надійністю, впевненістю, а так само справляє враження незворушності та порядку.

Шрифтове написання назви “FALCON” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було прийнято використовувати у логотипі дескриптор “SECURITY RISK MANAGEMENT AGENCY”.


Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який дизайнери студії пропрацювали досить ретельно. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверти, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль з елементом крила сокола підкреслюють динаміку та оперативну роботу компанії.


Розробка сайту:

У рамках загального замовлення було виконано роботу з розробки корпоративного сайту компанії “FALCON”. Дизайн сайту розроблений у сучасному, мінімалістичному стилі, з використанням фірмових кольорів замовника. Блокове подання інформації дає можливість легко вивчити інформацію та максимально сконцентрувати увагу на послугах компанії.

www.srm-falcon.com




Відгук:

П.І.Б.: Замашнюк Максим Миколайович

Компанія: ТОВ «АУРБ ФАЛЬКОН»

Посада: Директор

Місто: м. Київ, Україна

Звернулися до студії FloMaster/LogoMaster за розробкою логотипу, фірмового стилю та сайту. Ми були приємно вражені поєднанням якості та швидкості роботи. Для нас розробили гарний та сучасний логотип та стиль, а після чого створили динамічний та сучасний сайт з адаптивною версією. Було враховано всі побажання та внесено свіжі ідеї з боку співробітників студії.

Велике дякую за роботу, рекомендуємо!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98