ЗАМОВИТИ

Логотип для закладу гонконгські вафлі кави напої Київ Україна

Розробка логотипу:

Заклад “ICE & WAFFLES” (м.Київ, Україна) - спеціалізуються на продажі свіжоспечених гонконгських вафель, а також кави та інших гарячих та холодних напоїв.

Гонконзькі вафлі дуже поширені в Гонконгу, Пекіні, Шанхаї та Гуанчжоу, де їх подають не тільки як десерт, але і як основна страва. Кулінарні експерти в один голос заявляють, що делікатес народився у п'ятдесятих роках минулого століття. Його творцем був китайський кухар-кондитер, ім'я якого не збереглося. Спочатку цей продукт замислювався як десерт, але згодом винахідливі китайці стали додавати всередину солоний вміст, перетворивши його на основну страву, що є одним із найпопулярніших у закладах швидкого харчування та на вулицях Піднебесної. Сьогодні продукт подається більш ніж із трьома сотнями різноманітних начинок, кількість яких безперервно зростає. Структура вафлі дає безмежний простір для творчості.

Гонконзькі вафлі є випічкою зі спеціального тесту. Воно робиться злегка солонуватим, ванільним, шоколадним і традиційним, що нагадує класичні вафлі. Кожна вафля містить до тридцяти (залежно від діаметра) кульок. У них полягає вся краса. Вміст осередків зустрічається найрізноманітніший. Ось варіації, які мають найбільшу популярність:

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу. Замовником було поставлено завдання: придумати простий у використанні логотип, який виглядає лаконічно та солідно, як на вивісці, так і на склянці.

Після детального обговорення різних варіантів Замовник затвердив наведений нижче логотип, який безпосередньо відображає тематику закладу.

Колірне рішення логотипу виконане в яскравих та смачних кольорах для привернення уваги до бренду. Шрифтове написання назви “ICE & WAFFLES” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.



Відгук:

П.І.Б.: Ilona Kysla

Компанія: ICE & WAFFLES

Посада: Власник

Місто: Україна, м. Київ

Замовляли логотип, залишилися дуже задоволеними. Якісно та швидко! Мої рекомендації!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98