ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу етикетки органічна косметика

Розробка логотипу:

TM “BRIELE” (Республіка Казахстан, Алмати) - косметика для догляду за волоссям (шампуні, бальзами, кондиціонери, маски, фарби та освітлювачі для волосся, лаки, пінки, муси); косметика для догляду за шкірою (крема для рук, для ніг, для тіла, для обличчя, тоніки для обличчя, лосьйони для обличчя, маски для обличчя); косметика для догляду за тілом (рідке мило, тверде мило, крем-мило, душ-гель, скраб, лосьйони для тіла).

До нашої студії звернулися за розробкою візуального образу бренду – створенням логотипу та дизайну етикеток для всієї лінійки продукції. Замовником було поставлене завдання: придумати яскравий, цікавий, лаконічний, красивий і логотип, що запам'ятовується. Логотип повинен асоціюватися з європейським продуктом високої якості, інноваціями, корисними споживчими та лікувальними властивостями, з натуральним та екологічно чистим продуктом, що дбайливо доглядає волосся або шкіру.

Для бренду було розроблено логотип у стилі леттерингу – ручного напису “BRIELE”, який відображає ніжний, витончений та жіночий образ торгової марки, а також показує індивідуальність при створенні кожної одиниці косметики. Як знак використовується зелений лист і три краплі роси для відображення високої якості та натуральності всієї лінійки косметичних засобів.

Колірне рішення логотипу виконане у двох кольорах: зелений та блакитний. Зелений – колір життя, природи, гармонії, він відображає надійність, стабільність та лідерство бренду. Блакитний колір несе посил впевненості та успіху та символізує авторитет, спокій, лояльність, визнаність, чесність та довіру, що дуже важливо у сфері продажів.


Розробка дизайну етикетки:

Розробка дизайну етикетки TM “BRIELE” була виконана для всієї лінійки продукції. Створений фірмовий стиль відображає європейський продукт з бездоганною якістю та багаторічним досвідом, а також сучасними традиціями виробництва доступний широкій аудиторії споживачів. Природні компоненти, натуральні екстракти молочних продуктів та рослин. Перевірений ефективний засіб для догляду за волоссям. Традиційність використання активних природних компонентів, старих рецептів з косметики.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98