ЗАМОВИТИ

Дизайн упаковки макаронних виробів преміум-класу pasta premium

Розробка дизайну упаковки:

"Laspelli" - це європейський бренд макаронних виробів преміум-класу (pasta premium). У нашій студії ми розробили назву, логотип та фірмовий стиль для цього бренду.

Розроблений дизайн упаковки несе в собі дух Італії та відображає смак італійської пасти. Коричневе тло упаковки було обрано спеціально, щоб підкреслити мінімалізм і простоту товару. Прозоре віконце дозволяє побачити вміст пачки. Вдало розроблений дизайн дозволив одразу збільшити продаж товару на 30% (від запланованих продажів) і добре заявив про себе на світовому ринку.


Як і для будь-якого іншого продукту харчування, упаковка макаронних виробів повинна відповідати низці вимог. По-перше, матеріал упаковки має бути міцним та безпечним. Найбільш популярними матеріалами є пропілен та картон. Хочемо звернути увагу, що саме картон завдяки своїй міцності дозволяє зберегти форму виробів під час транспортування, а це є дуже важливим критерієм для цього типу продукції. Крім того, картон не пропускає світло та відкриває широкі можливості для поліграфії. По-друге, на упаковці повинна бути розміщена інформація про назву продукту, адресу виробника, масу продукту, його склад, сорт, харчову цінність, дату виготовлення, термін зберігання і дату упаковки, спосіб приготування, сертифікацію та технології виготовлення. По-третє, всі види упаковки макаронних виробів повинні надійно захищати продукт від вологи, яка негативно позначається на його зовнішньому вигляді та свіжості.

Таким чином, хоча паста - це продукт, відомий з давнини, упаковка для неї постійно розвивається і вдосконалюється за допомогою різноманітних інноваційних рішень. Традиційні коробки, конверти та пакети для макаронів стають все більш оригінальними та функціональними, надійно зберігаючи найголовніше – чудовий смак класичної пасти.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98