ЗАМОВИТИ

Розробка дизайну упаковки коробки піци

Розробка дизайну упаковки:

Розробка дизайну упаковки піци TM «City PIZZA» (Україна, Ніжин). Піца є однією з найвідоміших страв у світі, яка має великий попит. Цікаво, красиво та оригінально оформлена упаковка (коробка) піци – це додатковий інструмент продажу, який дозволить залучити ще більше клієнтів. Коробки виготовляються з якісного тришарового мікрогофрокартону та гофрокартону. Така упаковка, при всій її легкості, має достатню міцність, а завдяки її багатошаровості, захищає піцу, що знаходиться всередині, від пошкоджень.

Розробку дизайну упаковки доручили нашій студії дизайну LogoMaster. На першому етапі ми запропонували різні концепції загального оформлення дизайну фірмового стилю упаковки з елементами піци та її начинки – гриби, перець, цибуля, оливки. Після незначних доопрацювань Замовник затвердив один із варіантів.

Виходячи з оформлення, споживачеві зрозуміло, що це якісна та смачна піца, яку приємно тримати в руках, а також хочеться спробувати. Варто відзначити, що такий важливий фактор - з упаковки дуже легко зчитується основна базова інформація. Сподіваємося, що люди будуть відчувати задоволення та радість від покупки цієї піци. Смачного!




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98