ЗАМОВИТИ

Дизайн-проект оформлення торгової точки Україна Київ

Дизайн-проект для торгової точки:

"Продуктова крамниця" займається продажем продуктів харчування (молоко, сири, соки, вода, бакалія). До нашої студії звернулися за оформленням торгової точки. Для цього ми розробили дизайн-проект, на якому врахували та продумали всі особливості точки з урахуванням місця її розташування.


Студія брендингу та дизайну LogoMaster (Україна, м.Київ) допоможе оформити фасад вашого магазину чи торгової точки. Банери, лайт-бокси, вивіска режим роботи та багато іншого.

Вивіска - це обличчя бренду, яке клієнти повинні запам'ятати та виділяти серед аналогічних закладів. Дизайнери нашої студії допоможуть розробити цікавий і макет вивіски, що запам'ятовується, а також продумати варіанти її виконання.

Вітрина магазину відображає не тільки напрямок роботи бренду, але й може служити рекламною поверхнею, на якій можна вдало розмістити Акції, що проходять, та іншу корисну та цікаву інформацію. Також, біля торгової точки можна розмістити банери з рекламою послуг і товарів, щоб залучити найбільшу кількість відвідувачів. Звертайтеся, зробимо для вас цікавий дизайн-проект для торгової точки.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98