ЗАМОВИТИ

Розробка дизайну листівки Київ

Слоган на листівці

Перше, що має впадати у вічі – рекламне гасло (салоган), або вигідна пропозиція. Слоган має бути розташований і сформульований так, що легко сприйматиметься. Виділити цей елемент можна, розташувавши окремо від інших або зробити його більше, надати об'єм або змінити колір.

Колірне рішення листівки:

Мета дизайнера при створенні листівок полягає у створенні такого колірного рішення, в якому будуть грамотно враховуватися загальні правила поєднання відтінків, кольорів та потенціал різних їх поєднань для ефективного емоційного впливу на споживача. Важливе значення для розробки дизайну листівок має формування у людей асоціацій з товаром або конкретним брендом.

Композиція листівки:

Врівноважена композиція не викликає почуття дисгармонії, але при цьому вона зовсім не обов'язково має бути статичною. Динаміку листівці надаватимуть окремі елементи дизайну: фотографії, ілюстрації, заголовки тощо. Можна порушити рівновагу в дизайні для того, щоб виділити її серед інших, але робити це необхідно з обережністю, оскільки така листівка повинна зацікавити та акцентувати увагу на продукті реклами, а не викликати почуття дисгармонії.



Структура листівки:

Для того, щоб читач не плутався у текстах листівки, дизайнеру необхідно продумати елементи, які впорядкують сприйняття вмісту листівки. Погляд читача біжить ліворуч чи від великих елементів до маленьких. Можна розділити частини листівки, наприклад, лініями або іншими візуальними рішеннями.

Всі елементи дизайну листівки повинні поєднуватися один з одним, тобто мати схожі розміри, колір, текстуру або форму. Фотографії краще виглядають, якщо хоча б один розмір (ширина або висота) збігаються, так само бажано, щоб вони були схожі за композицією та кольоровою гамою.

Ці основні принципи створення листівки допоможуть зробити дизайн максимально зрозумілим та донести читачеві всю інформацію. Але головне, що має передати дизайнер – це індивідуальність, яка допоможе виділитися серед різноманітності реклами.

© ЛогоМайстер

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98