ЗАМОВИТИ

Брендування автотранспорту Київ. Макет реклами для поклейки авто плівками Oracal (оракал)

© ЛогоМайстер 2012

Реклама на авто у Києві з'явилася відносно нещодавно (десь років 15-20), проте вже змогла досягти загальної популярності. Перевагою цього виду зовнішньої реклами і те, що її видно з близької відстані, і здалеку. На відміну від більшості статичних рекламних носіїв, обклеєний яскравою плівкою автомобіль у найкоротший час може побачити багато людей.

Брендування авто дозволяє привернути увагу до товару, або послуги, що надається, і, відповідно, велика кількість потенційних клієнтів. Сьогодні брендування авто проводиться або через фарбування або через поклейку. Перший спосіб досить витратний, тоді як поклейка авто плівкою коштує набагато менше. Якісно обклеєна машина нічим не відрізняється від пофарбованої. Завдяки тому, що друк на плівці, призначеній для поклейки авто плівкою, передає потрібне зображення дуже якісно і точно, все більше компаній звертається до цього виду брендування транспорту.

Також важливо врахувати, що плівці не зможуть пошкодити ніякі впливи навколишнього середовища, до того ж плівка відмінно зберігає всі свої властивості. Завдяки таким якостям, як міцність та еластичність, плівки можна наклеювати на будь-які поверхні автомобілів – на скло, метал та пластик. Реклама, нанесена на автомобіль, працюватиме рівно стільки, скільки експлуатуватиметься сам автомобіль. Дуже популярне брендування вантажного транспорту. Велика рекламна площа та можливість донести рекламу далеко за межі міста та навіть країни.

Реклама на авто – по праву вважається народною рекламою. Перевага поклейки авто є не лише низька вартість, а й її певна цілеспрямованість. Поклейка авто плівкою може чудово закрити можливі подряпини та пошкодження кузова автомобіля. Потенційні споживачі Ваших товарів чи послуг зможуть дізнатися про них як з корпоративних брендованих автомобілів, так і з маршрутних таксі, тролейбусів та автобусів. У другому випадку реклама може мати більший ефект, якщо рекламовану продукцію можна придбати в безпосередній близькості від маршруту руху транспорту. Найпоширенішим способом брендування авто є поклейка авто плівкою.

Поклейка авто плівками Oracal (Оракал) допоможе розмістити на корпоративних авто Ваш логотип, телефон, короткий перелік послуг. Рекламна площа громадського транспорту набагато більша, тому на них можна розмістити великі візуальні зображення.





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98