ЗАМОВИТИ

Розробка фірмового бланку для юридичних фірм, адвокатів

© ЛогоМайстер 2013

Фірмовий бланк є другим важливим елементом після візитної картки. Фірмовий бланк у наш час – вже буденність і як мінімум – ознака гарного тону. На бланку розміщують: логотип, назву компанії (або адвоката), банківські реквізити, телефони, е-мейл, сайт та інше. Найчастіше Бланк відбиває спеціалізацію юридичної фірми. Фірмовий бланк допомагає запам'ятати та відшукати юридичну фірму чи адвоката.

При правильному створенні дизайну бланка несе сильний енергетичний вплив на Клієнта. При роздрукованій інформації на фірмовому бланку він надає солідності документам, а також візуально відрізним серед купи різних паперів. Бланк підкреслює серйозність та важливість юридичної компанії. При направленні інформації на фірмовому бланку до суду компанія або адвокат позиціонує себе серйозним супротивником, і це вже вселяє до нього повагу Дизайн фірмового бланка розробляється у загальному фірмовому стилі компанії. Бланк є складовою корпоративного стилю, тому найкраще замовляти його розробку у складі загального замовлення на розробку фірмового стилю.

Коли у вас розроблено макет фірмового бланка, ви можете його роздрукувати в поліграфії і вже потім самостійно вдруковувати на вашому принтері будь-який текст документів. Так само можна у Ворді зробити шапку і вписувати туди будь-який текст, потім роздруковуючи на звичайному принтері або для розсилки електронною постою.

Приклади наших робіт:




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98