ЗАМОВИТИ

Логотипи, як графічне зображення



Ключовим елементом фірмового стилю є товарний знак або простіше -логотип. На його основі створюються інші елементи фірмового стилю: візитки, бланки, папки та ін.

«Товарний знак (знак обслуговування) – позначення, що сприяє відмінності товарів чи послуг одних юридичних чи фізичних осіб від однорідних товарів чи послуг інших юридичних чи фізичних осіб. Як товарні знаки реєструються позначення, які можуть бути представлені в графічній формі: словесні, буквені, цифрові, образотворчі, поєднання кольорів, об'ємні позначення, а також комбінації таких позначень…» (З Закону «Про товарні знаки та знаки обслуговування»)

Знак (іконічний символ, індекс) - графічне зображення образу, що символізує організацію, об'єкт, продукт тощо. Логотип - оригінальне графічне зображення організації, об'єкта, продукту і т.д. Товарний знак дозволяє вам виділити свої товари та послуги у масі однорідних конкуруючих товарів та послуг. Виразний, логотип, що добре запам'ятовується, є запорукою успіху ваших товарів або послуг на ринку.

Головним завданням товарного знака, в побуті – логотипу, є асоціація товару чи послуги з конкретною компанією-виробником. Від того, наскільки успішно вирішується логотипом це завдання, не в останню чергу залежить успіх виведення ринку товару чи послуги.

Зважаючи на важливість завдань, що стоять перед вашим товарним знаком, до його створення слід підійти з великою ретельністю. Максимально проста і зрозуміла форма логотипу повинна включати зміст тих товарів і послуг, які поширюватимуться під цим знаком. Простота, ємність та оригінальність - до цих цілей повинен прагнути ескіз товарного знака. Колірне втілення, стилістика знака також мають значення.

Потрібно пам'ятати, що розробка товарного знака — складне творче завдання, навіть якщо при погляді на готовий продукт рішення здається простим та очевидним. Вартість розробки знака варіюється в залежності від ваших побажань та вимог, що пред'являються до нього, а також обсягу робіт: чи замовляєте ви повний товарний знак, тільки логотип, тільки знак або пакет фірмового стилю, що складається з товарного знака та ряду фірмових документів: візиток, бланків, конвертів тощо.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98