ЗАМОВИТИ

Редизайн та розробка логотипу виробництво дитячого одягу

Редизайн логотипу:

ТМ «ТІMI-текс» це український виробник постільної білизни та дитячого одягу для малюків від 0 до 5 років. Для виробництва продукції використовуються лише натуральні тканини високої якості, виготовлені на підприємствах України та Польщі. Продукція бренду пройшла всі необхідні перевірки та отримала Санітарно-гігієнічні висновки про свою високу якість та безпеку для здоров'я дітей.

До нас у студію звернулися за редизайном логотипу ТМ «TIMI-текс». Основне завдання – розробити правильну побудову логотипу, а також зробити його більш цікавим та універсальним для використання на упаковці та етикетці товару – тобто. насправді створити новий логотип.



Розробка логотипу була виконана з урахуванням того, що він повинен відображати натуральність та високу якість продукції. Новий логотип представляє собою назву торгової марки «TIMI» та зелений листочок, який відображає натуральні тканини високої якості. Зелений колір логотипу буде дуже добре помітний на етикетці, бирці та упаковці продукції, що вплине на запам'ятовуваність та впізнаваність бренду.

Шрифтове написання назви в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптоване під загальний стиль бренду. Пошук кольорового рішення для цього проекту виявився захоплюючим і дуже непростим. Ми перебрали багато поєднань кольорів і зупинилися на зеленому оливковому кольорі. Цей колір у логотипі відображає життя, природу, гармонію. Крім того, саме цей колір прийнятий у всьому світі, як найбезпечніший для дітей. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98