ЗАМОВИТИ

Редизайн розробка логотипу виробник свинини

Редизайн логотипу:

ТМ "MARLEN" (смт. Компаніївка, Кіровоградської області, Україна) входить до ТОП 15 найбільших українських виробників свинини Компанія вирощує в промислових масштабах поголів'я свинок, породи спеціально розробленої компанією Hermitage Genetics (Ірландія) та має власний селекційно-генетичний центр з розведення племен поголів'я.

До нас у студію звернулися за редизайном логотипу бренду. Основне завдання – розробити новий логотип, що добре читається, який би відображав тематику діяльності компанії, залишивши при цьому загальну впізнаваність бренду. Головна проблема існуючого логотипу - не третя літера, що не читається в назві.



Новий розроблений логотип повністю відповідає поставленому завданню - легко і зрозуміло читається, а так само залишає за собою попередню впізнаваність бренду.

Колірне рішення логотипу виконане у трьох кольорах: зелений, темно-червоний та рожевий. Зелений колір у логотипі відображає натуральність, безпеку продукції та створює відчуття довіри. Червоний – колір лідерства та свіжого м'яса. Рожевий – відображає велику любов до своєї справи та пов'язаний із загальноприйнятим кольором свинок.

Шрифтове написання назви "MARLEN" у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98