ЗАМОВИТИ

Назва логотип стиль бренд бук юридична компанія attorney at law

Створення назви, логотипу:

Створення бренду для юридичної компанії (Україна, Київ).

Роботу розпочали з розробки назви бренду. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути простою та легкою для запам'ятовування. Асоціюватись із тематикою діяльності компанії. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві LEGWAY.

Назва компанії LEGWAY походить від слів:

LEGAL (англ.):
- правовий, юридичний; судовий
- Законний; узаконений; легальний.

WAY (англ.):
- шлях, дорога
- напрямок.

Правове вирішення справ. Асоціації із юридичною сферою діяльності компанії.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і солідний образ, що запам'ятовується.

Логотип складається з назви торгової марки та знака у вигляді стилізації перших букв назви "L" + "W". Шрифтове написання назви у логотипі “LEGWAY” розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було прийнято використовувати в логотипі дескриптор ATTORNEY AT LAW.

Колірне рішення логотипу виконане у двох відтінках бордового кольору. Бордовий колір – показник солідності, впевненості, консерватизму. Він помірний, асоціюється із стабільністю, стійкістю. Компанії, які віддають перевагу цьому кольору, впевнені в собі, без зайвих емоцій, наполегливі, але заповзятливі, з гарними здібностями організаторів.




Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити абстрактному фірмовому стилю, який відображає динаміку бренду. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк, пакет та багато іншого. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовування та елегантність.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесення на різні площини, опис фірмового стилю, з яким відвідувач зустрінеться в інтер'єрі офісу компанії.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98