ЗАМОВИТИ

Логотип суші бар доставка їжі Золотий Дракон Київ Україна

Редизайн логотипу:

"Золотий Дракон" - мережа суші-барів (Україна, м. Київ). Атмосферний інтер'єр закладів виконаний у східному стилі – пісочні та чорні відтінки, окремі обідні зони, жива зелень, жовті та червоні світильники у вигляді ліхтарів, фігури драконів та віяла. У суші-барах представлений широкий асортимент популярних азіатських та японських страв. У меню гості знайдуть суші, сашимі, нігірі, гункани, маки, страви їх смаженого рису та локшини, місо супи, а також запечені та гарячі роли, роли «Каліфорнія», «Філадельфія» та «Дракони». У закладах мережі функціонує власна служба доставки їжі містом.

До нас у студію звернулися за редизайном логотипу. Основне завдання – розробити новий, стильний та сучасний логотип з урахуванням світових трендів логобудування, який передавав би тематику закладу – тут можна поїсти суші.



Новий розроблений логотип повністю відповідає поставленому завданню – легко і зрозуміло читається, а також передає зміст назви (Золотий Дракон) та тематику закладу – суші (стилізовані в особі дракона палички для суші).

Колірне рішення логотипу виконане в чорному, золотому, червоному та білому кольорах. Чорний колір відображає солідність та стабільність. Червоний – лідерство та тематику Японії. Золотий – відображає назву. Білий – відображає чистоту.

Шрифтове написання назви ”Золотий Дракон” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під японський стиль бренду.



Розробка лого бука:

Розроблений логотип був оформлений у ЛОГО БУК (logo book), який є правилами щодо використання логотипу, і служить для того, щоб не допускати неправильне використання та застосування логотипу. Це своєрідний «технічний паспорт» логотипу, де описані всі особливості його коректного використання.

Правила з використання логотипу мають чітку структуру і включають:



Відгук:

П.І.Б.: Жанна Малкова

Компанія: «Золотий Дракон»

Посада: Керівник

Місто: Україна, м. Київ

З компанією LogoMaster працювали з ребрендингу існуючого логотипу. Працювати з компанією LogoMaster легко та комфортно. Це команда чудових професіоналів. Врахували всі наші побажання та бачення, дали рекомендації щодо сучасних трендів у створенні лого. Результат чудовий – запропоновані на вибір варіанти гідні та різні, було з чого вибрати.

До роботи хлопці підійшли індивідуально та творчо, створили унікальні продукти у сучасних тенденціях. Терміни були витримані, навіть швидше, ніж обговорювалося. Цю компанію раджу всім.

Якість та професіоналізм на високому рівні! Бажаю компанії розвиватися та розширяться, побільше клієнтів та фінансових успіхів! Дякую LogoMaster за роботу!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98