ЗАМОВИТИ

Розробка неймінгу назви компанії, ціна та вартість в Україні


Процес розробки неймінгу (назви) компанії проходить кілька етапів, і включає творчий і юридичний підхід аналізу. Для отримання якісного та ефективного результату, що повністю задовольняє Замовника, наша студія виконує попередню дослідницьку роботу, що дозволяє з'ясувати найважливіші моменти, на яких варто наголосити. Тому, ціна та вартість неймінгу апріорі не може бути низькою.

Розробка неймінгу компанії здійснюється за допомогою кількох ефективних методик. Сам творчий процес проходить кілька головних моментів, які нерозривно пов'язані з правильним вибором та набором ключових асоціацій, що стосуються сфери діяльності бренду. Після чого до роботи підключається фільтр лінгвістичних заходів семантичного аналізу ядра назви, що розробляється.

Розробка назви компанії включає знаходження індивідуальної типології назви.

Після того, як назва створена, ми проводимо пошук за базою зареєстрованих та поданих на реєстрацію торгових марок. Тільки якщо ми переконуємось у повній юридичній чистоті назви, ми пропонуватимемо її Замовнику, оскільки завершальним етапом роботи з неймінгу є реєстрація бренду.

Правильний неймінг є важливим кроком у створенні успішного бренду, здатного конкурувати з аналогічними компаніями та набувати міжнародної популярності.

Наша студія дизайну забезпечує високу якість, надаючи потужний і дієвий інструмент, здатний забезпечити впізнаваність компанії та продукції. Цікава і незабутня назва не тільки приваблює майбутніх клієнтів бренду, але й позитивно впливає на розвиток вашого бізнесу.

Наша ціна неймінгу є середньою на ринку України та гарантує нашим клієнтам високий рівень капіталізації проведеної роботи з розробки назви, забезпечивши максимальні показники впізнаваності бренду. Ім'я бренду, яке стає загальним і часто цитується в ЗМІ ефективно і якісно працює на іміджевий і комерційний капітал майбутнього бренду.

Нижче наведено приклади робіт студії зі створення неймінгу компанії, які успішно працюють уже понад десять років:



Дивитись усі роботи

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98