ЗАМОВИТИ

Бренд під ключ брендингове агентство легенда бренду неймінг логотип бренд бук слоган

Створення брендів

Студія брендингу та графічного дизайну LogoMaster® Studio (Київ, Україна) – брендингова агенція, яка спеціалізується на брендингу компаній, послуг та продуктів (товарів). Наша студія пропонує весь спектр брендингових послуг. Замовнику ми пропонуємо консультації з питань створення бренду під ключ або корекції бренду, проводимо дослідження та аналіз ринку, створюємо позиціонування та стратегію бренду, розробляємо легенду бренду, неймінг, логотип, фірмовий стиль, бренд бук, слоган, сайт, створюємо дизайн упаковки, етикетки, рекламних та промо-матеріалів.



Дивитись усі роботи

При розробці бренду під ключ можна виділити такі етапи:

1. Маркетингові дослідження - діяльність зі збору та подальшого аналізу інформації, необхідної для вибору ефективної стратегії, зменшення підприємницького ризику, просування на ринку товарів чи послуг, задоволення потреб покупця, що здійснюється з метою максимізації прибутку та подальшого розвитку та зростання компанії .

Маркетингові дослідження передбачають отримання, вивчення та аналіз інформації про масу параметрів: це і дослідження ринку, і ціни, і діяльність конкурентів, а також коливання попиту, потреби та переваги споживачів, реклама.

2. Позиціювання бренду - інформація про цільову аудиторію, основні характеристики, конкурентні переваги, характер і цінності бренду. Позиціювання є результатом цілого комплексу дослідних та аналітичних робіт, найважливішим етапом яких є аудит бренду. Аудит бренду - це оцінка положення бренду на ринку та його сприйняття всіма цільовими аудиторіями. Ключовим аспектом позиціонування нового бренду є обіцянка бренду.

3. Неймінг – розробка назви бренду. Благозвучність, запам'ятовуваність, відсутність негативних асоціацій – головні чинники, які потрібно враховувати розробки назви. Правильний неймінг допомагає бренду легко запам'ятатись та однозначно ідентифікуватися серед конкурентів. Окрім якісних характеристик, неймінг має бути можливим для реєстрації торгової марки (юридично захиститися від використання іншими компаніями).

4. Легенда бренду - це історія (дуже часто вимішана), яка розповідає про походження, унікальні особливості та розвиток торгової марки, її призначення та цінності. Цікава та креативна історія бренду дозволяє виділити бренд на тлі конкурентів та зробити його особливим.

4. Розробка логотипу. Логотип – візуальний образ вашої компанії (бренду). Якісний та унікальний логотип не просто створює Ваше обличчя, він формує позитивне ставлення до бренду. Логотип є бізнес-інструментом, який необхідно правильно і розумно використовувати для досягнення максимального ефекту.

5. Розробка слогана. Слогани - це рекламні фрази, які асоціюються з рекламованими товарами (або брендом). На відміну від назв продуктів, слогани несуть у собі енергетику і створюють перше враження про бренд та його особливості та підкреслюють унікальність. Чим сильніше це враження буде, тим успішнішою стане рекламна кампанія.

6. Реєстрація бренду (торгової марки). Торгова марка (в українському законодавстві вона також називається "товарний знак" або "знак для товарів та послуг") може бути зареєстрована як словесне позначення у вигляді слова чи слів, власних імен, букв, цифр; як образотворчий елемент - чорно-білий або кольоровий, а також як будь-яка комбінація словесних та/або образотворчих позначень, включаючи тривимірні, голографічні та мультимедійні. Торговою маркою не може стати загальновживане слово, що використовується як позначення товарів та послуг певного виду, або загальновживані символи та терміни. У 2014 році набула чинності 11-а редакція Міжнародного класифікатора товарів та послуг (МКТУ), який складається з 45 класів, 1-34 відведено під товари, 35-45 – під послуги. Мета реєстрації торгової марки - захистити її унікальність та заборонити конкурентам незаконно пожинати плоди ваших праць. Торгова марка охороняється лише для товарів чи послуг, для яких вона зареєстрована.

7. Розробка фірмового стилю забезпечить впізнаваність бренду та підкреслить його конкурентні переваги. Наша студія займається розробкою систем візуальної ідентифікації нових брендів і виробляє редизайн існуючих фірмових стилів. Логотип, фірмові кольори, шрифти, стилеутворюючі елементи є константами фірмового стилю та покликані створити єдиний візуальний образ бренду. Грамотно розроблений фірмовий стиль сприяє формуванню правильного та унікального іміджу бренду, забезпечує залучення клієнтів та партнерів, а також суттєво збільшує ефективність рекламних компаній.

8. Розробка бренду бука. Бренд бук - інструмент управління брендом, який є сформульованими і зафіксованими константами бренду: стратегічні та візуальні. Бренд бук містить дані, які необхідні маркетологам, фахівцям з реклами, співробітникам компанії та зовнішнім партерам, для роботи з брендом в одному стилі, однією вербальною та візуальною мовою. Розробка бренду бука дозволяє уніфікувати виробництво всіх рекламних матеріалів бренду та значно скоротити витрати компанії на оформлення носіїв фірмового стилю.

9. Розробка дизайну упаковки (для продукції). Упаковка товару є найважливішим інструментом комунікації бренду. Необхідно, щоб усі елементи дизайну упаковки справляли правильне враження та ефективно працювали. Дуже важливо розробити дизайн, що запам'ятовується, і виділити бренд серед безлічі конкурентів. Дизайн упаковки повинен відповідати позиціонуванню бренду, перевагам його цільової аудиторії та особливостям ринку. Ефективний дизайн упаковки може багаторазово підвищити конкурентоспроможність бренду, його продажу і часто зменшити витрати на рекламу.

10. Розробка сайту. Більше 20 років ми розробляємо та запускаємо web проекти в життя. Кожен сайт ми проектуємо, розробляємо сценарії користувача, створюємо докладні прототипи і тільки після цього приступаємо до етапів дизайну та складання сайту. Усі роботи ведуться лише на основі технічного завдання. Детально дивіться на нашому сайті: www.flomaster.ua

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98